top of page

Uitnodiging expositie in Galerie Zône

In de maand juli exposeer ik mijn werk in Galerie Zône in Leiden. Vanwege het 30+1 jarig bestaan van de galerie worden oud-leden uitgenodigd om te exposeren bij Galerie Zône. In juli heb ik het genoegen om kunstobjecten en gebruiksgoed die ik gemaakt heb van klei en porselein hier tentoon te stellen.


In mijn werk probeer ik vormen te creëren die op zichzelf staan en geïnspireerd zijn door de natuur. Daardoor zijn mijn objecten niet zozeer statisch of industrieel, maar veel meer als levende organismen.


Ik boetseer, draai en werk met diverse soorten klei en porselein. Door de beweging in het object, de structuur of de kleur te veranderen, wordt mijn werk aan iedere kant interessant. De buitenkant van mijn werk is nooit hetzelfde als de binnenkant. Decoratie vormt een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Galerie Zône, Nieuwstraat 17b in Leiden is een galerie voor kunst en vormgeving, waarbij werk van diverse kunstenaars te zien zijn. Mocht je in Leiden zijn dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze galerie. De dagen dat de galerie open is zijn van woensdag - zondag. Voor informatie over de galerie kijk op: www.galeriezone


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page