top of page

KERAMIEKCURSUSSEN

Alle cursussen zitten op dit moment vol.

- - - -

Het werken met klei is een uitdaging die vele mogelijkheden biedt om je creativiteit te vinden of je te ontwikkelen. De cursus “Werken met Klei” is zowel voor beginners als gevorderden.

 

De docente is gediplomeerd keramiste met jarenlange ervaring. Tijdens de cursus gaan we werken met klei. We passen meerdere technieken toe aan de hand van opdrachten, maar vrij werken mag natuurlijk ook. Na het vormgeven van je werkstuk gaan we de werkstukken decoreren, en mocht je dat willen, glazuren. 

 

De cursus bestaat uit 5, 10 of 20 lessen van 2,5 uur (maximaal 8 personen per groep). Beginners beginnen altijd met een 5-lessenkaart, proeflessen zijn niet mogelijk. Mocht je na de 5 lessen door willen gaan met de cursus doen we dat in gezamenlijk overleg.  

DATA KERAMIEKCURSUSSEN

 

Maandagochtend 10.00 – 12.30 uur

Woensdagochtend 10.00 – 12.30 uur

Woensdagavond 19.30 – 22.00 uur

Donderdagavond 19.30 – 22.00 uur

Vrijdagochtend 10.00 – 12.30 uur

PRIJZEN

 

5 lessenkaart € 125,– (max. 6 weken geldig)

10 lessenkaart € 230,– (max. 12 weken geldig)
20 lessenkaart € 460,– (max. 24 weken geldig)

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief materiaal, klei- en ovenkosten.

AANMELDEN OF INFORMATIE

 

Voor meer informatie of aanmeldingen, neem contact met ons op.

Onze contactgegevens vind je onder aan deze pagina.

REGLEMENT ATELIER ODETTE

In principe kom je altijd op de lestijd waarvoor je bent ingeschreven. Mocht dat een keer niet lukken, meldt dat dan 24 uur van tevoren, anders wordt de les afgeschreven van je kaart.

Per 5 lesweken krijg je 1 week uitloop om bijtijds afgezegde lessen alsnog in te halen (evt. op andere tijden). Met een 10-lessenkaart, dien je de lessen op te maken in uiterlijk 12 weken.

Als je een keer wilt wisselen met een andere lestijd, vraag dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren aan.

Materiaal-, klei- en ovenkosten zijn inbegrepen in de prijs van de cursus, bij verbruik van reguliere hoeveelheden. Die zijn ruim voldoende voor de meeste cursisten. Voor werkstukken groter dan 30 cm, werkstukken die in veelvoud worden gemaakt (zoals tegels), of werkstukken die je thuis hebt gemaakt geldt echter een meerprijs. Vraag Odette in dat geval naar de extra kosten.

bottom of page