WORKSHOPS

COVID-19

Vanwege Covid-19 worden helaas voorlopig geen workshops georganiseerd (ook niet particulier).

  

  ZONDAGWORKSHOP "WERKEN MET KLEI"

Mocht je een keer kennis willen maken met het werken met klei, doe dan een keer mee met een zondag workshop "Werken met Klei" van 10.00 – 13.00 uur. Aan deze workshop kunnen 5–8 personen deelnemen. De zondag workshop is 1x per 3 maanden, dus hou de site in de gaten.

De kosten bedragen: € 50,- p.p. 

(inclusief materialen, koffie/thee, iets lekkers, stookkosten).

Voor informatie, stuur een mail naar: info@atelierodette.com

PARTICULIERE WORKSHOPS OP AANVRAAG

Wil je een workshop volgen samen met familie of vrienden? Of wil je een uniek vrijgezellenfeest organiseren? Dat kan in ons atelier. Neem even contact op om een datum af te spreken.

De workshop duurt 3 uur. Je kunt kiezen voor een ochtend-, middag- of avondworkshop. Er kunnen 5–10 personen aan deelnemen. Drie tot vier weken na de workshop zijn de werkstukken gebakken en kunnen ze worden opgehaald.

 

De kosten bedragen: € 50,- p.p. 

(inclusief materialen, koffie/thee, iets lekkers, stookkosten).

ZAKELIJKE WORKSHOPS EN BEDRIJFSUITJES

 

Wilt u een inspirerende dag met uw medewerkers beleven? Een dag waardoor iedereen weer weet waarvoor hij of zij het ook al weer doet? Elkaar verrassen, inspireren en verbazen. 

 

Onder de professionele begeleiding van kunstenares Odette Frijters ben je gezamenlijk bezig om je eigen kunstwerk van klei te maken. Door intensief bezig te zijn met klei vergeet je de tijd en kun je je helemaal verliezen in het creëren van een eigen kunstwerk. De deelnemers leren zoeken naar creatieve oplossingen met als resultaat een aantal kunstwerken, die een blijvende herinnering zijn aan een bijzondere dag. 

De workshop duurt 3 uur. Je kunt kiezen voor een ochtend-, middag- of avondworkshop. Er kunnen 5–10 personen aan deelnemen. Twee tot drie weken na de workshop zijn de werkstukken gebakken en kunnen ze worden opgehaald.

De kosten bedragen: € 60,- p.p. 

(inclusief materialen, koffie/thee, iets lekkers, stookkosten).