top of page

Etalagekunstmarkt in Almelo

Bijgewerkt op: 19 nov. 2020

Vanaf donderdag 19 november 2020 - tot zondag 10 januari 2021 start de Etalagekunstmarkt in Almelo. Hiervoor heeft Erna Futselaar diverse kunstenaars uitgenodigd. Het idee is om Kadokunst voor de feestdagen tot 100 euro gemaakt van klei, glas, rubber, textiel, kunststof en porselein. Er is een grote diversiteit van sieraden, geluksvogels, vaasjes, bekers, waxinelichthouders, oorbellen en halskettingen te koop. Van iedere kunstenaars die meedoet is een filmpje te zien op: www.etalagekunstmarkt.nl


Deelnemers zijn:

Odette Frijters, Erna Futselaar, Sibyl Heijnen, Francisca Henneman, Noortje Meijerink, Jet Mous, Iris Nijenhuis, Paula Oude Hengel, Conny Pols, Corien Ridderikhoff, Petra De Wilde en Ilse Scholten.


Lokatie: Atelier Erna Futselaar Trompstraat 2 7607XN Almelo

Hoe werkt het? De kunst is vanaf buiten te bekijken. Via QRcodes en op de website: www.etalagekunstmarkt.nl kun je allerlei informatie over de kunstenaars lezen.

Openingstijden: Vrijdag 27 november van 11-13 uur. Zaterdag 28 november van 14-16 uur. Vrijdag 18 december 11-13 uur. Zaterdag 19 december 14-16 uur. Of op afspraak.

Alles is Coronaproof met ‘huisregels’ voor dat moment. De Etalagekunstmarkt is in overleg open op afspraak voor afhalen op een ander moment.

172 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page