top of page

Kunstroute Leiden 24-25 september 2022

De Kunstroute is dit jaar op zaterdag 24 september en zondag 25 september van 12.00 - 18.00 uur. Tijdens de Kunstroute is er werk te zien van diverse kunstenaars in Leiden. Voor informatie over de kunstenaars kun je kijken op www.kunstrouteleiden.nl.


Na corona, waarbij ik zoekende was naar nieuwe mogelijkheden om mijn werk te exposeren en het publiek weer te zien, ben ik blij dat ik weer meedoe met de Kunstroute. Het is zo fijn om tijdens deze twee dagen mijn nieuwe werk te laten zien aan het publiek in Leiden en daarbuiten.

Foto's Rijn Buve


Hierboven een collage van een paar nieuwe werken die ik de afgelopen maanden heb gemaakt. Ik ben hierbij trouw gebleven aan de natuur als inspiratiebron. Mijn keramische werk moet aan iedere kant interessant zijn. Dit doe ik door beweging in het object te krijgen door de vormgeving, de structuur of de kleur te veranderen. De buitenkant van mijn werk is nooit hetzelfde als de binnenkant. Naast diverse nieuwe bekers van porselein, toon ik tijdens de Kunstroute diverse kunstobjecten van keramiek en porselein. Ik hoop van harte dat iedereen met plezier weer mijn atelier op Herengracht 110 in Leiden weet te vinden.

101 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page