top of page

September exposities Odette Frijters

In de maand september 2023 nodig ik jullie graag uit bij diverse exposities waar ik aan meedoe. Hieronder een overzicht:

Zaterdag 2 - en zondag 3 september: East Meets West: een huisexpositie bij Hans Knegtmans, Hansenstraat 38 in

Leiden.

Ik presenteer diverse werken gemaakt van keramiek en porselein, zoals container/ vaasvormen van porselein, koraalschalen, keien, zaden en schelpvormen.9 - 10 september: Open Monumentendag:het Ambachtsplein, Langegracht 70 in Leiden. Je kunt demonstraties bijwonen van diverse ambachten uitgevoerd door kunstenaars en ambachtslieden, waaronder steenhouwer, beeldhouwer, bierbrouwer*, metselaar, smid, glazenier, keramist, meubelrestaurateur en stukadoor. Als keramiste laat ik je zien hoe je sieraden, tegeltjes en frutsels maakt van klei en is er de mogelijkheid om het zelf te proberen. Meer informatie is te vinden op: Open Monumentendag Leiden.


16 - 22 september: Kunst in de Etalage: Het is voor mij een eer om mijn werk te mogen tentoonstellen bij "Waar", een winkel bekend om haar ruime keuze aan duurzame en eerlijk geproduceerde cadeaus. Tijdens deze week, zal je hier in de etalage mijn porseleinen kristallen en bekers kunnen bewonderen.


23- 24 september: Kunstroute Leiden: Ik ben verheugd om dit jaar opnieuw deel te nemen aan de Kunstroute. Mijn atelier op de Herengracht 110 in Leiden zal open zijn voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in mijn werk. Tijdens de Kunstroute zal ik diverse kunstobjecten van keramiek en porselein tentoonstellen, waaronder mijn nieuwste collectie porseleinen bekers en kunstobjecten. Kom langs en ontdek mijn laatste creaties!Ik kijk ernaar uit jullie te zien bij deze exposities!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page