top of page

UITNODIGING KUNSTROUTE LEIDEN Zaterdag 25- en Zondag 26 september

We mogen weer ons werk exposeren en dat maakt mij zo blij. Graag nodig ik iedereen uit om tijdens de Kunstroute in Leiden een bezoek te brengen aan mijn atelier op de Herengracht 110 in Leiden. De kunstroute is op zaterdag 25- en zondag 26 september, tijd van 12.00 - 18.00 uur.


Aan de Kunstroute doen diverse andere kunstenaars mee met verschillende disciplines. Bij Museum de Lakenhal, Oude Singel 32 in Leiden, kun je een papieren plattegrond halen waar alle kunstenaars op staan. Maar handiger is om thuis via de site www.kunstrouteleiden.nl een selectie te maken van de kunstenaars die je wilt bezoeken.


Ik heb de afgelopen maanden niet stilgezeten en heb diverse kunstobjecten, bekers en schalen gemaakt. Hieronder een kleine impressie van wat werken die ik in de afgelopen maanden heb gemaakt.


Mocht je tijdens de Kunstroute geen tijd hebben om te komen kun je ook altijd een afspraak maken om mijn atelier te bezoeken via: info@atelierodette.com.


Voor informatie over mijn werk kijk op mijn site: www.atelierodette.com


Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page