• Odette Frijters

Zomer Atelier In Atelier Odette

Herengracht 110, Leiden

Maandag 1 t/m vrij 5 augustus 2022

Impressie foto's Zomer Atelier


Het Zomer Atelier is een plek waar iedereen op zijn/haar eigen manier zich creatief kan ontwikkelen en leert werken met klei. Wil je een keer komen werken met klei en de mogelijkheden ontdekken of verder wil uitbreiden is welkom in het atelier.


Heb je ervaring in het werken met klei en wil je verdieping of aan de slag met een nieuwe techniek? Of heb je ideeën waar je graag mee wilt experimenteren? Geef je dan op voor het Zomer Atelier. Geef wel aan of je wilt komen draaien of handvormen.


Keramiste Odette Frijters is de hele week aanwezig en begeleidt op een positieve en ondersteunende manier. Ze volgt waar het kan en stuurt bij waar het nodig is. Ze geeft tips over de werkwijze en de verschillende technieken en materialen en help je waar het nodig is.


Data: maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus 2022


Tijd: Iedere dag van 13.00 - 17.00 uur


Kosten: Per dag : € 80,-


Prijzen zijn inclusief stookkosten, koffie/thee en iets lekkers. Daarnaast gebruik je per dag maximaal 2 kg klei. Extra klei is € 5 per kg. Glazuren door Odette kost € 5 extra per kilo gebakken klei.


Je kan je per dag opgeven of voor de hele week. Je maakt kennis met het Werken met Klei of je leert de beginselen van het pottenbakken op de draaischijf.


Heb je ervaring in het werken met klei en wil je verdieping of aan de slag met een nieuwe techniek? Of heb je ideeën waar je graag mee wilt experimenteren? Geef je dan op voor het Zomer Atelier.


Geef wel aan of je wilt komen draaien of handvormen. Voor het draaien zijn er 2 plekken per dag en voor het handvormen 5 plekken per dag. Geef je dus op tijd op.


Na afloop worden de werkstukken biscuit gestookt, geglazuurd en 3-4 weken na het Zomer Atelier kun je je werk ophalen bij Atelier Odette.


66 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven