top of page

ZOMER ATELIER

Data: maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus 2022

Tijd: Iedere dag van 13.00 - 17.00

Kosten per dag:  € 80    

Het Zomer Atelier op Herengracht 110 in Leiden is een plek waar iedereen op zijn/haar eigen manier zich creatief kan ontwikkelen en leert werken met klei. Iedereen die graag wil werken met klei en de mogelijkheden wil ontdekken of verder wil uitbreiden is welkom in het atelier.

 

Heb je ervaring in het werken met klei en wil je verdieping of aan de slag met een nieuwe techniek? Of heb je ideeën waar je graag mee wilt experimenteren? Geef je dan op voor het Zomer Atelier.

 

Keramiste Odette Frijters is de hele week aanwezig en begeleidt op een positieve en ondersteunende manier. Ze volgt waar het kan en stuurt bij waar het nodig is. Ze geeft tips over de werkwijze en de verschillende technieken en materialen. 

image.png
76469044-5922-4D88-9711-55A45A5D99AF_edited.png


 

 

 

 

 

 

Prijzen zijn inclusief stookkosten, koffie/thee en iets lekkers. Glazuren door Odette kost €5 extra per kilo gebakken klei.

 

Je kan je per dag opgeven of voor de hele week. Je maakt kennis met het werken met klei of je leert de beginselen van het pottenbakken op de draaischijf. 

 

Geef wel aan of je wilt komen draaien of handvormen. Voor het draaien zijn er 2 plekken per dag en voor het handvormen 5 plekken per dag. Omdat er weinig plekken beschikbaar zijn is het raadzaam op je op tijd op te geven .

 

Na afloop worden de werkstukken 2x gebakken (biscuit- en glazuurstook) en kun je 3-4 weken na het Zomer Atelier je werk ophalen bij Atelier Odette. 

Voor informatie of opgave, mail naar: info@atelierodette.com op per telefoon: 06-41505963.

bottom of page