top of page

ZOMER ATELIER 2023  

Maandag 7 augustus (vol)

Dinsdag 8 augustus

Woensdag 9 augustus (vol)

Donderdag 10 augustus (vol) 

Vrijdag 11 augustus (vol)

Tijd: Iedere dag van 13.00 - 17.00

Kosten per dag:  € 80    

Het Zomer Atelier op Herengracht 110 in Leiden is een plek waar iedereen op zijn/haar eigen manier zich creatief kan ontwikkelen en leert werken met klei. Iedereen die graag een keer wil werken met klei en de mogelijkheden ontdekken of zijn kennis verder wil uitbreiden is welkom in het atelier. Je kan je voor één- of meerdere dagen opgeven.

 

Heb je ervaring in het werken met klei en wil je verdieping of aan de slag met een nieuwe techniek? Of heb je ideeën waar je graag mee wilt experimenteren? Geef je dan op voor het Zomer Atelier.

 

Keramiste Odette Frijters is de hele week aanwezig en begeleidt op een positieve en ondersteunende manier. Ze volgt waar het kan en stuurt bij waar het nodig is. Ze geeft tips over de werkwijze en de verschillende technieken en materialen. 

DSC02461_6mp (1).jpg


 

 

 

 

 

 

Prijzen zijn inclusief stookkosten (biscuit- en glazuurstook), glazuren, koffie/thee en iets lekkers. 

Je kan je per dag opgeven of voor de hele week. Daarnaast gebruik je per dag maximaal 2 kg klei. Extra klei is € 5 per kg. 

 

Na afloop worden de werkstukken 2x gebakken (biscuit- en glazuurstook) en kun je 3-4 weken na het Zomer Atelier je werk ophalen bij Atelier Odette. 

Voor informatie of opgave, mail naar: info@atelierodette.com.

C8B90AC7-2A64-4786-B519-1803ABF39340.JPG
bottom of page