ZOMER ATELIER

 

Atelier Odette (Herengracht 110 in Leiden) organiseert in de zomer twee weken lang het Zomer Atelier. Het Zomer Atelier is een plek waar iedereen op zijn/haar eigen manier zich creatief kan ontwikkelen en leert werken met klei. Iedereen die graag wil werken met klei en de mogelijkheden wil ontdekken of verder wil uitbreiden is welkom in het atelier.

 

Heb je ervaring in het werken met klei en wil je verdieping of aan de slag met een nieuwe techniek? Of heb je ideeën waar je graag mee wilt experimenteren? Geef je dan op voor het Zomer Atelier. Geef wel aan of je wilt komen draaien of handvormen. 

 

Keramiste Odette Frijters is aanwezig en begeleidt op een positieve en ondersteunende manier. Ze volgt waar het kan en stuurt bij waar het nodig is. Ze geeft  tips over de werkwijze en de verschillende technieken en materialen en help je waar het nodig is.

8F1552DC-EBEE-4002-B34C-EA38277DB6CF_edi
Odette 1.jpg

Data:

maandag 27 juli t/m vrijdag 31 juli 2020

maandag 3 augustus t/m vrijdag 7 augustus 2020

 

Tijd: Iedere dag van 13.00 - 17.00

 

Kosten per dag:  € 45    

 

Prijzen zijn inclusief stookkosten, koffie/thee en iets lekkers). Daarnaast gebruik je per dag maximaal 2 kg klei. Extra klei is € 5 per kg. Glazuren van je werk kost € 5 extra per kilo gebakken klei.

 

In 1 week maak je kennis met het Werken met Klei of leer je de beginselen van het pottenbakken op de draaischijf. Na afloop worden de werkstukken biscuit gestookt, geglazuurd en kun je ze 3-4 weken na het Zomer Atelier ophalen bij Atelier Odette. 

 

Voor informatie of opgave, mail naar: info@atelierodette.com

of bel 06-41505963